Znate li kako danas izgleda George iz Seinfelda?

1
Radiosarajevo.ba
Znate li kako danas izgleda George iz Seinfelda?
Daily News / Postava Seinfelda

Da kultni Seinfeld ne gubi na popularnosti ni 25 godina nakon nastanka, dokaz je ogromni interes gledalaca nakon što je Netflix seriju objavio na svojoj platformi. Mnoge fanove će zanimati i kako danas izgleda možda i najpopularniji član ekipe, George Constanza.

Serija Seinfeld snimala se od 1989. do 1998. godine, danas je jedna od najpopularnijih na Netflixu, a tematizira svakodnevnicu njujorškog komičara Jerryja Seinfelda i njegovih prijatelja Georgea, Kramera i Elaine.

George je ostao čuven po neurotičnosti, sklonosti ka laganju i ljubavi za dobar sendvič. Za mnoge su njegovi propali pokušaji u karijeri i ljubavi najsmješniji dio serijala, te je među Seinfeldovim fanovima armija onih kojima je upravo on omiljeni lik.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Umrla čuvena glumica iz serije Seinfeld: Glumila majku Georgea Costanze

Umrla čuvena glumica iz serije Seinfeld: Glumila majku Georgea Costanze

Jednostavno, George Costanza je vrsta luzera koju svako mora zavoljeti.

Georgea je utjelovio američki glumac Jason Alexander, a imao je samo 30 godina kada je započelo snimanje kultne serije. A evo kako George izgleda danas:

George (Jason Alexander) danas
Foto: Index.hr: George (Jason Alexander) danas

Ima 64 godine. I dalje je proćelav, nije se previše promijenio, ima kozju bradicu i pokoju boru više, navodi Jutarnji.

U proteklih 25 godina, Alexander je ostvario mnogobrojne uloge u tv serijama, te animiranim i dugometražnim filmovima, ali zasigurno nikada nije nadmašio ulogu Georgea. To ne iznenađuje, s obzirom na to da mnogi Seinfeld smatraju najboljim sitcomom svih vremena, a Georgea jednim od najkomičnijih i najpamtljivijih likova u televizijskoj historiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije