Zbogom s druge strane za novi početak Jovane Bojanić

0
Radiosarajevo.ba
Zbogom s druge strane za novi početak Jovane Bojanić
FOTO: Promo / Jovana Bojanić

Jovana Bojanić, mlada magistrica muzike, nakon dvogodišnje pauze, objavila je svoj drugi singl.

Ovog puta, publici se predstavila sa emotivnom baladom koja nosi naziv “Zbogom s druge strane”. Pjesma je o bolnom završetku ljubavi, a tekst potpisuje Ana Ivanović.

Mislim da će se u ovom tekstu pronaći mnoge djevojke i žene. Jer, svi smo bar jednom u životu pustili, odbolovali ili ne, ali svakako rekli zbogom nekim velikim ljubavima. Ana je vrlo uspješno prenijela moja osjećanja na papir, te slobodno mogu reći da je ova pjesma autobiografska, jer je u njoj opisan jedan dio mog života. Neka ova pjesma ovog decembra bude za sve one koji su u ovoj godini izgubili ljubav, neka im bude ventil kojim će sve to pustiti, isplakati i krenuti dalje - rekla je Jovana.

Kako i gdje zamijeniti oštećenu novčanicu u BiH?

Kako i gdje zamijeniti oštećenu novčanicu u BiH?

Autor, aranžer i producent pjesme “Zbogom s druge strane” je Edvin Hadžić, koji je već odavno prisutan na našoj muzičkoj sceni, ali i van granica BiH. Tokom svoje karijere, Edvin je ostvario uspješne saradnje sa Dinom Merlinom (Eurosong 2011.), Damirom Imamovićem, Amirom Medunjanin, Halka feat. Božo Vrećo, Zoster, Letu štuke, Sarajevo Jazz Guerrilla

Ovaj dvojac, Bojanić - Hadžić, neće se zaustaviti na ovoj pjesmi, jer je već nekoliko pjesama spremno da ugleda svjetlo dana, u kojima će se kao autor okušati i Jovana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije