Učestvujte u snimanju filma "Bosanski vitez" na Bobovcu: "Podsjetiti ljude kako se voli domovina"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Samo se nemojte zeznuti i početi tekbirati!

Suzy

Kakav glup komentar! BOSNA jeste upravo SVE to zajedno (uključujući i tekbir). Ona je uvijek bila, jeste i biće svoja i posebna - sui generis. A ovi što je žele sebi prigrabiti sebi će ostati bez zuba, jer se ona NE DA NIKOME!

Milan

A Bosanski vitez je pretpostavljamo neki Musliman iz Bosne posto je poznato da su pre dinosaurusa Bosnu naseljavali Muslimani a da su Srbi i Hrvati tamo došli oko 1560 g...

He he he he

Samo se nemojte zeznuti i početi tekbirati! ka Haha Pazite da neko ne vidi 6 napušenih čobana koji pričaju o nekakvoj bogo***ici.

He he he

A Bosanski vitez je pretpostavljamo neki Musliman iz Bosne posto je poznato da su pre dinosaurusa Bosnu naseljavali Muslimani a da su Srbi i Hrvati tamo došli oko 1560 g... ka Milan U početku beše Srbenda i Srbenda beše u Boga i Srbenda posta Bog. On beše u početku u Boga. Sve postade po Srbendi i bez Srbende ne postade ništa. Svemu što postade u Srbendi beše život i život beše ljudima svetlo psetosavsko; i psetosavsko svjetlo u tami svetli i tama ga ne obuze.

/ Najnovije