Učestvujte u snimanju filma "Bosanski vitez" na Bobovcu: "Podsjetiti ljude kako se voli domovina"

5
Radiosarajevo.ba
Učestvujte u snimanju filma "Bosanski vitez" na Bobovcu: "Podsjetiti ljude kako se voli domovina"
Foto: Printscreen / Scena iz trailera

Ekipa filma Tarika Hodžića koja snima film "Bosanski vitez" poziva sve zaniteresovane na masovno snimanje filmske scene.

"Pozivamo vas da nam se pridružite pohodu na kraljevski grad Bobovac i da učestvujujete u snimanju scene filma na Bobovcu.

Ekipa filma "Bosanski vitez" već neko vrijeme intenzivno radi na istraživanju historije Bosne. Sa namjerom da podsjeti sve naše ljude kako se voli i čuva domovina, ovaj film piše životnu priču jednog čovjeka i njegove zemlje. Film prati tragove historije Bosne od dana kraljevstva do današnjih dana i daje odgovore na mnoga pitanja koja dugo stoje nerazjašnjena.

Kongres SAD: Izabran novi lider koji će voditi Klub za BiH

Kongres SAD: Izabran novi lider koji će voditi Klub za BiH

Snimanje naše potrage za identitetom nastavlja se na najsnažnijoj utvrdi srednjevjekovne Bosne. Pozivamo vas na masovno okupljanje u kraljevskom gradu i učešće u snimanju epskih filmskih scena sa ekipom filma Bosanski vitez", napisali su u pozivu.

Na OVOM linku se možete prijaviti, a OVDJE pročitajte više informacija o filmu.

POZIV NA MASOVNO SNIMANJE FILMSKE SCENE ⚜⚜⚜ Pozivamo vas da nam se pridružite pohodu na KRALJEVSKI GRAD BOBOVAC i da učestvujujete u snimanju scene filma na Bobovcu. Ekipa filma Bosanski vitez već neko vrijeme intenzivno radi na istraživanju historije Bosne. Sa namjerom da podsjeti sve naše ljude kako se voli i čuva domovina, ovaj film piše životnu priču jednog čovjeka i njegove zemlje. Film prati tragove historije Bosne od dana kraljevstva do današnjih dana i daje odgovore na mnoga pitanja koja dugo stoje nerazjašnjena. Snimanje naše potrage za identitetom nastavlja se na najsnažnijoj utvrdi srednjevjekovne Bosne. Pozivamo vas na masovno okupljanje u kraljevskom gradu i učešće u snimanju epskih filmskih scena sa ekipom filma Bosanski vitez. U organizaciji sa Studentski pohodi, pohod je planiran 29.10.2022. godine, a polazak je iz Kampusa UNSA u 8:00. Polazak je moguć i iz Zenice i Tuzle i usputnih mjesta. Ako bude zainteresovanih grupa iz drugih gradova, možemo organizovati prevoz. PRIJAVE I VIŠE DETALJA NA LINKU: https://forms.gle/DUGENxmCbJGwtNaz6 https://www.bosanskivitez.ba/

Posted by Bosanski Vitez on Tuesday, October 11, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije