U nastavku serije 'Walking Dead' glavni negativac je Hrvat - mrtvacima pušta Mišu Kovača

1
Radiosarajevo.ba
U nastavku serije 'Walking Dead' glavni negativac je Hrvat - mrtvacima pušta Mišu Kovača
Foto: Printscreen / Youtube / Željko Ivanek, glumac

Krajem prošle godine, na žalost svih fanova serije, emitirana je posljednja sezona Živih mrtvaca, a sada je AMC-ju krenuo spin-off pod nazivom Mrtvi grad u kojemu se pojavljuje i slovenski glumac hrvatskog porijekla.

U ovom nastavku Lauren Cohan i Jeffrey Dean Morgan repriziraju svoje uloge Maggie i Negana iz originalne serije. Sada putuju u postapokaliptični Manhattan jer traže njezinog otetog sina, Hershela.

Oteo ga je lik kojega Negan zna, a nadimak mu je The Croat (Hrvat). Njega je u seriji utjelovio Željko Ivanek (65), slovenski glumac hrvatskog porijekla.

U povodu 9. maja svečani koncert Amire Medunjanin u Vijećnici: Evo kako doći do karata

U povodu 9. maja svečani koncert Amire Medunjanin u Vijećnici: Evo kako doći do karata

U prvoj epizodi Hrvat pokazuje kako bi mogao postati jedan od najgorih negativaca u cijeloj franšizi, a on u seriji priča i na hrvatskom. Tako na kraju epizode kada ubije čovjeka na hrvatskom kaže: 

"Kakva šteta".

Na Manhattanu se u jednom trenutku pojavljuje i kamion iz kojega se čuje muzika koja privlači mrtvace, a tada gledatelji imaju priliku čuti Mišu Kovača (81) i stihove hita Proplakat će zora.

Ivanek se početkom devedesetih pojavio u serijama Zakon u Los Angelesu i Zakon i red. Dalje je imao brojne uloge u serijama poput Odjel za umorstva, Frasier, Pravda za sve, Millenium, Oz, piše 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije