Tužne vijesti za fanove Aerosmitha: Objavili su da se penzionišu

0
Radiosarajevo.ba
Tužne vijesti za fanove Aerosmitha: Objavili su da se penzionišu
Foto: Screenshot/Instagram / Steven Tyler

Iz benda Aerosmith su na svojim društvenim mrežama podijelili da prestaju djelovati, te otkazuju ostatak svoje oproštajne Peace Out turneje zbog toga što Steven Tyler ne može pjevati kao prije.

Aerosmith su svoju oproštajnu turneju započeli u maju 2023. godine, a nakon što je Steven Tyler pretrpio povredu glasnica na jednom od nastupa, bend je bio primoran pomaknuti nekoliko datuma koncerata. Nažalost, zbog težine Tylerove povrede, nisu mogli nastupati ni tada.

Na svojim društvenim mrežama, bend je podijelio dugu poruku u kojoj su se prvenstveno zahvalili svim obožavateljima te objasnili razlog zašto više nisu u mogućnosti nastupati.

Vučić prekinuo prijenos Olimpijade: 'Niko ne brine o građanima kao ja... znam zašto me mrze'

Vučić prekinuo prijenos Olimpijade: 'Niko ne brine o građanima kao ja... znam zašto me mrze'

Podijelili su da je s Tylerom radio izuzetan medicinski tim, ali nažalost, postalo je jasno da se njegovo stanje neće vratiti na staro.

Iako su shrvani što su morali donijeti ovu odluku, zahvalni su svima koji su ih došli vidjeti na oproštajnoj turneji, a svi koji su kupili ulaznice za sada otkazane datume, moći će dobiti povrat novca.

Pored povrede glasnica, Tyler je trenutno suočen s tužbom da je seksualno zlostavljao maloljetnice u 1970-ima, piše Muzika.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije