Trailer za novi Marvelov film posvađao fanove: Da li je glumica razlog haosa na društvenim mrežama?

0
Radiosarajevo.ba
Trailer za novi Marvelov film posvađao fanove: Da li je glumica razlog haosa na društvenim mrežama?
Foto: IMDb / The Marvels

Trailer za novi film iz Marvel cinematic univerzuma (MCU) - the Marvels, koji označava povratak Brie Larson kao kapetanice Marvel, nije naišao na najtopliji prijem kod obožavatelja.

Larson je glumila Kapetanicu Marvelu prije četiri godine kada je doletjela u MCU kao Carol Danvers, a onda se iste godine vratila kako bi pomogla Osvetnicima da sruše Thanosa u filmu Avengers: Endgame.

Iako najnoviji trailer sadrži puno akcije uz pojavljivanje Samuela L. Jacksona i Marvelove junakinje Kamale Khan (Iman Vellani), obožavatelji očito nisu impresionirani budući da je skoro pola miliona ljudi na YouTubeu kliknulo da im se trailer ne sviđa.

Prvomajski praznici u BiH: Provjerili smo kakve su trenutne cijene mesa

Prvomajski praznici u BiH: Provjerili smo kakve su trenutne cijene mesa

Istovremeno, za samo tri dana, trailer je pregledan više od 15 miliona puta, a mnogi, s druge strane navode, kako ih apsolutno ne zanima 'lažno bombardovanje' te da jedva čekaju pogledati novi MCU film. Ipak, žestoke rasprave o njemu vode se na brojnim društvenim mrežama, iako film nećemo pogledati sve do novembra...

Trailer počinje sa Samuelom L. Jacksonom kao Nickom Furyjem, ali ubrzo mijenja fokus na tri glavne žene, jer Larson prednjači, a tu su još i Teyonah Parris (iz WandaVisiona), kao i Vellani.

The Marvels je smješten nakon događaja iz Disney+ serije Ms. Marvel i i post-credit scene kada vidimo kako Kamala naizgled mijenja mjesta s Carol - tačno tu počinje The Marvels. Zamjene se dogode, čini se, svaki put kad junakinje koriste svoje moći, što je nesreća za koju se brzo pokaže da uzrokuje kaos.

Iako je film najavljen kao hit među Marvelovim fanaticima, The Marvels su postali žrtva "bombardiranja" nezadovoljnih obožavatelja, što je potez koji su neki i predvidjeli s obzirom na reakciju na prvi film o kapetanici Marvel. On se smatra jednim od najlošije primljenih filmova među MCU fanovima, koji, iz nekog čudnog razloga, zaista ne vole Brie Larson. 

Upravo se Brie navodi kao razlog zbog kojih su mnogi kliknuli 'dislike' na YouTubeu.

The Marvels stiže u kina 10. novembra ove godine - a, do tada, pogledajte trailer:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije