Svi komentarišu glumu jedne žene iz novog Marvelovog filma: Odmah joj dajte Oscara

0
Radiosarajevo.ba
Svi komentarišu glumu jedne žene iz novog Marvelovog filma: Odmah joj dajte Oscara
Foto: PrtScr / TikTok / Privukla je pažnju na sebe

Pored Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Johna Krasinskog i Benedicta Cumberbatcha, u filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness jedna žena privukla je svu pažnju na sebe pojavljivanjem u samo jednoj sceni.

Gotovo na početku novog filma gledaoci su uočili ženu, čiji identitet još nije potvrđen, kako sjedi iza Stephena Strangea (Benedict Cumberbatch) na vjenčanju Christine Palmer (Rachel McAdams).

Dok Strange čavrlja s Nicom Westom (Michael Stuhlbarg), mnogima je pažnju privukla statistica koja je bila u tom kadru.

Obustava saobraćaja u subotu u Sarajevu: Delegacije iz RS-a dolaze u bivšu Dobrovoljačku

Obustava saobraćaja u subotu u Sarajevu: Delegacije iz RS-a dolaze u bivšu Dobrovoljačku

Naime, žena se pretvarala da razgovara s nekim izvan kamere, a zatim je gledala svuda oko sebe i radila grimase dok se svim snagama trudila ne pogledati u kameru.

Ovaj isječak iz filma ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama i mnogi se pitaju tko je žena koja je, kako pišu, "imala performans svog života".

"Agent joj je rekao da je ovo uloga njenog života i ona se potrudila", "Ona je zvijezda", "Dajte joj Oscara, zaslužila ga je", "Ona je zapravo glavni lik", "Njoj treba vlastiti Disney+ show", neki su od komentara.

Neki tviteraši nagađaju da je riječ o mami Benedicta Cumberbatcha, glumici Wandi Ventham, no to zasad nije potvrđeno, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije