Popularni streaming servis 'pao' zbog serije Stranger Things

0
Radiosarajevo.ba
Popularni streaming servis 'pao' zbog serije Stranger Things
Foto: EPA / Ilustracija

Nakon sedmica čekanja da se otkrije sudbina stanovnika Hawkinsa, drugi dio četvrte sezone serije Stranger Things dostupan je na Netflixu, ali ga možda nećete moći odmah pogledati, piše LadBible.

Dugo očekivani drugi dio četvrte sezone serije Stranger Things izašao je u petak na Netflixu, ali nakon samo nekoliko minuta od objavljivanja, popularni streaming servis je "pao" uz poruku korisnicima da pokušaju ponovo učitati epizodu nešto kasnije.

Problemi s kojim se Netflix suočava samo su pokazatelj koliko fanovi nestrpljivo čekaju da otkriju kako će Eleven, Mike, Max, Steve i ostali poraziti Vecnu.

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

Veliki broj korisnika koji su preplavili Netflix, zbog čega je servis bio nedostupan, uzrokovao je i "poplavu" komentara na Twitteru o "padu" popularnog servisa.

Neki od fanova komentarisali su kako je "prošlo tek pet minuta, kako smo već 'oborili' Netflix" i kako su neki "odbrojavali minute i sekunde kao da je Nova godina i onda otkrili da ne Netflix 'pao'".

DownDetector, servis koji pokazuje da li internet stranice ili sevisi imaju problema pokazao je oko 700 izvještaja o problemima sa Netflixom oko 9 sati ujutro u petak, mada je većina problema već riješena.

Problemi sa radom servisa nastali su nakon što je Netflix podijelio kratki video iz serije.

Ipak, popularni servis nije nedostupan svima ali je nedostupnost servisa poseban problem onima koji su čekali ponoć da pogledaju novi nastavak serije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije