Stiže serija o 18+ filmiću Pamele Anderson i Tommyja Leeja, pogledajte najavu

0
Radiosarajevo.ba
Stiže serija o 18+ filmiću Pamele Anderson i Tommyja Leeja, pogledajte najavu
FOTO: Screenshot / Stiže serija o filmiću Pamele i Tommyja

Izašla je najava za novu seriju Pam & Tommy o poznatom paru '90-ih, Pameli Anderson i Tommyju Leeju.

Serija se počinje emitirati 2. februara na streaming servisu Hulu, a imat će osam epizoda. Serija se bavi krađom slavnog kućnog filmića za odrasle glumice Pamele Anderson i bubnjara metal-benda Motley Crue Tommyja Leeja.

Pamelu Anderson glumi britanska glumica Lily James, dok Tommyja Leeja utjelovljuje glumac Sebastian Stan. Njih dvoje su se u potpunosti transformirali za potrebe serije, a prve reakcije fanova su izvrsne.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Trailer prikazuje šta se dogodilo nakon što je snimka ukradena iz doma slavnog para, kada je izazvala neviđenu senzaciju 1997. godine. Randa Gauthiera, čovjeka koji je ukrao i prodao njihovu snimku, utjelovljuje komičar Seth Rogen, piše Index.

On je također i izvršni producent serije, a u seriji glume i Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese i Mozhan Marnò. Redateljsku palicu je preuzeo Craig Gillespie, najpoznatiji po biografskom filmu o klizačici Tonyji Harding, I, Tonya.

Pamela Anderson i Tommy Lee vjenčali su se 1995. nakon samo četiri dana poznanstva, a razveli su se 1998. godine. Imaju dvojicu sinova, Brandona Thomasa i Dylana Jaggera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije