Udala se Pamela Anderson: "Čekao sam je 35 godina"

Radiosarajevo.ba
Udala se Pamela Anderson: "Čekao sam je 35 godina"
Screenshot / Udala se Pamela Anderson

Pamela Anderson, bivša zvijezda televijiske serije Spasilačka služba, udala se peti put, a njen odabranik je filmski producent Jon Peters, objavio je specijaliziran časopis Hollywood Reporter.

Američko-kanadska glumica i Peters vjenčali su se na privatnom obredu u Malibuu, piše časopis u digitalnom izdanju.

"Posvuda ima lijepih djevojaka, imao sam izbor, no već 35 godina želim samo Pamelu", otkrio je Jon Peters (74) koji je i sam više puta bio u braku. 

Supruzi Pamele Anderson (52) bili su i rock muzičari Tommy Lee i Kid Rock, a nedavno je bila u vezi s francuskim nogometašem Adilom Ramijem sve do burnog razlaza prošlog ljeta.

Jon Peters je po profesiji frizer i dugo je živio s Barbarom Streisand što mu je otvorilo vrata Hollywooda. Poznat je kao producent verzije filma Zvijezda je rođena u kojoj je Striesand glumila 1976. godine. Zatim je kao producent bio supervizor adaptacije Batmana koje je radio Tim Burton 80-ih i 90-ih, a je zaslužan i za filmove drugih superjunaka kao što je Supermanov povratak 2006.

Jon Peters je prvi put susreo Pamelu Anderson u vili vlasnika Playboya Hugha Hefnera 80-ih godina kada je pokušao nagovoriti tada 19-godišnju djevojku da ne pozira za slavni časopis već da se posveti "ozbiljnoj karijeri", prenosi Hina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije