Stiže nastavak jezivog horora iz 2022. godine, objavljen prvi trailer

2
Radiosarajevo.ba
Stiže nastavak jezivog horora iz 2022. godine, objavljen prvi trailer
Foto: IMDb / "Smile" ostvario ogroman uspjeh

Paramount Pictures predstavio je prvi teaser trailer za Smile 2 ili Smile Deluxe, nastavak jezivog hit horora Smile (Smiješak) iz 2022. godine.

Novi film obećava još više zastrašujućih scena, a radnja prati svjetsku pop senzaciju Skye Riley (Naomi Scott) koja kreće na svoju novu svjetsku turneju, no pritom svjedoči neobično strašnim i neobjašnjivim događajima.

Preplavljena težinom i pritiskom sve veće slave, Skye će biti prisiljena suočiti se s mračnom prošlosti kako bi vratila kontrolu nad svojim životom prije nego što sve izmakne kontroli.

Danas u Sarajevu protesti za ubijenog psa Medu: Jasni zahtjevi za nadležne institucije

Danas u Sarajevu protesti za ubijenog psa Medu: Jasni zahtjevi za nadležne institucije

Parker Finn režirao je Smile 2 te napisao scenarij, kao i za Smile za koji mu je kao predložak poslužio vlastiti kratki film Laura Hasn't Slept. Prvi film je ostvario ogroman uspjeh i kod kritike i kod publike te zaradio 217,4 miliona dolara (396,64 miliona KM) u kinima diljem svijeta na budžetu od samo 17 milona (31,02 miliona KM).

Uz Scott u Smile 2 glume Kyle Gallner koji reprizira svoju ulogu Joela iz prvog filma, zatim Lukas Gage, Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Peter Jacobson, Raul Castillo, Miles Gutierrez-Riley, Daphne Zelle i Micaela Lamas.

Smile 2 u kinima očekujemo 18. oktobra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije