Sjećate se He-Mana? Danas ima 62. godine i pogledajte kako izgleda

Radiosarajevo.ba
Sjećate se He-Mana? Danas ima 62. godine i pogledajte kako izgleda
Screenshot / He-Man, Dolph Lundgren

Akcijska zvijezda Dolph Lundgren ne miruje ni u karanteni.

Zbog zatvaranja teretana primoran je trenirati kod kuće, a zahvaljujući iskustvu, to mu ne predstavlja problem. Koristeći minimalnu opremu, Lundgren odrađuje kružne treninge koji mu pomažu održati liniju i mišićnu masu na zavidnom nivou.

Svaku vježbu koju izvodi ponavlja 15 puta i ne zanemaruje ni jedan dio tijela, što je dokazao videom koji je objavio na Instagramu kako bi motivirao svoje pratitelje da slijede njegov primjer.

Ovog 62-godišnjaka mnogi pamte po ulozi He-Mana u filmu Masters of the Universe iz 1987. godine. Kasnije je utjelovio i brojne druge junake, između ostalog, pojavio se u četvrtom nastavku Rockyja gdje je bio Ivan Drago.

Sudeći po mišićima, ni danas nije daleko od forme kojom se mogao pohvaliti u dvadesetim i tridesetim godinama kada je, uz Arnolda Schwarzeneggera, bio uzor mnogim muškarcima koji su se počeli baviti bodybuildingom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije