Poznato ko će glumiti Donalda Trumpa u novom biografskom filmu

0
Radiosarajevo.ba
Poznato ko će glumiti Donalda Trumpa u novom biografskom filmu
Foto: EPA - EFE / Donald Trump

Zvijezda Marvelovog filmskog univerzuma Sebastian Stan utjelovit će kontroverznog Donalda Trumpa u nadolazećem biografskom filmu The Apprentice, piše Deadline.

Film režira iranski reditelj Ali Abbasi, tvorac nagrađivanog filma Holy Spider, koji je radio na HBO-ovoj popularnoj seriji The Last of Us.

Uz Stana, u filmu glume Maria Bakalova, koja će utjeloviti Trumpovu bivšu ženu Ivanu Trump, i Jeremy Strong, koji će glumiti advokata Roya Cohna.

Bihać jutros topliji od Neuma: Danas sunčano i do 26 stepeni - evo kad dolazi promjena vremena

Bihać jutros topliji od Neuma: Danas sunčano i do 26 stepeni - evo kad dolazi promjena vremena

Deadline opisuje film kao "istraživanje moći i ambicije smješteno u svijet korupcije i prevara."

Film će pratiti Trumpov uspon u 70-ima i 80-ima, kada je počeo graditi svoje carstvo nekretnina u New Yorku, te njegov odnos sa zloglasnim advokatom Royom Cohnom.

Scenarij za film piše Gabriel Sherman, čiji je bestseller The Loudest Voice in the Room bio inspiracija za miniseriju The Loudest Voice, s Russellom Croweom u ulozi bivšeg šefa Fox Newsa Rogera Ailesa.

Stan je osvojio srca fanova ulogom Buckyja Barnesa u Marvelovom filmskom univerzumu, dok je kritičare oduševio svojom izvedbom u seriji Pam & Tommy. No, mišljenja su podijeljena oko njegove nove uloge.

"Odvratno, Sebastian bi se trebao sramiti", "Ako ovo nije satira, ne želim gledati film", "Ovo je drugi put da Sebastian Stan glumi ruskog agenta spavača", "Ovo zvuči kao loša ideja", pisali su neki obožavatelji poznatog glumca.

Snima se biografski film o Elonu Musku

Snima se biografski film o Elonu Musku

No, ostali su bili pozitivniji jer vjeruju da će film prikazati Trumpa u lošem svjetlu.

"Sebastian Stan nastavlja donositi neke od najhrabrijih, ali i zbunjujućih, odluka", "Ovo je ili najbolja ili najgora ideja ikad", "Hrabar, ali riskantan potez… Sretno svima, trebat će im", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije