Popularna TV serija otkazana nakon sedam sezona, obožavatelji razočarani

1
Radiosarajevo.ba
Popularna TV serija otkazana nakon sedam sezona, obožavatelji razočarani
Foto: IMDb / Sedma sezona premijeru će imati 20. februara

ABC-eva serija Dobri doktor (The Good Doctor) završit će sa sedmom sezonom, koja će se premijerno početi prikazivati 20. februara.

Dobri doktor počeo se emitirati 2017. godine. Kreirao ga je David Shore, a temelji se na istoimenoj južnokorejskoj seriji iz 2013.,

Freddie Highmore glumi dr. Shauna Murphyja, hirurga s autizmom i problematičnom prošlošću koja ga progoni dok se prilagođava surovoj realnosti koja dolazi s liječničkim poslom.

Benjamina Karić: "Profesionalni mediji i novinari su opća dobrobit cijelog društva"

Benjamina Karić: "Profesionalni mediji i novinari su opća dobrobit cijelog društva"

Vijest o prestanku emitiranja serije mnoge je rastužila.

"Ovo se ne događa", "Ova serija je bila baš dobra", "Definitivno će mi nedostajati", "Tužno je znati da je došao kraj", "Hvala vam što ste snimili seriju koja autizam prikazuje u tako pozitivnom svjetlu, sa svim usponima i padovima", "Ne želim da završi, nedostajat će mi svi likovi", neki su od komentara ožalošćenih fanova na X-u.

Glavni glumac Freddie Highmore također je komentirao vijest.

"Uvijek ću biti zahvalan producentima i iznimno talentiranoj glumačkoj postavi, scenaristima i svima koji su omogućili ovu seriju. Hvala svima koji su nas gledali", poručio je Highmore te dodao da mu je bila privilegija utjeloviti dr. Murphyja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije