Backstreet Boysi otpjevali svoj veliki hit iz svojih domova i oduševili fanove

Radiosarajevo.ba
Backstreet Boysi otpjevali svoj veliki hit iz svojih domova i oduševili fanove
Instagram / Backstreet Boys

Backstreet Boys, jedan od najpopularnijih boy bendova devedesetih, okupili su se kako bi razveselili koncertom ljude prisiljene na izolaciju, ali i kako bi skupili novac za porodice kojima je to potrebno.

AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell i Kevin Richardson pobudili su nostalgiju fanova izvedbom svog hita iz 1999. godine I Want It That Way, kojeg su otpjevali svako iz svog doma.

Kako svi žive u različitim državama, streamali su snimljene isječke u kojima se pojavljuju i neka njihova djeca.

Dok je Carter držao svog sina Odina dok je pjevao pored bazena, Richardsonovi i Maxwellovi sinovi pokazali su svoje vještine na gitari i bubnjevima.

Izvedba za I HeartRadio's Living Room Concert Eltona Johna bila je emitirana na Foxu, a prije nje bend je fanovima poručio da ostanu pozitivni. "Jako je važno zadržati pozitivu tokom ovog nesigurnog vremena", poručili su na Twitteru.

Tokom jednostavnog dobrotvornog koncerta nastupili su i Mariah Carey, Billie Eilish i Alicia Keys, prenosi CNN.

Prikupljene donacije bit će namijenjene zakladama First Responders Children i Feeding America, dvije dobrotvorne organizacije koje pomažu obiteljima tijekom epidemije koronavirusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije