Objavljen trailer za biografski film o Amy Winehouse

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen trailer za biografski film o Amy Winehouse
Foto: Screenshot / Marisa Abela će utjeloviti Amy Winehouse

Objavljen je teaser trailer za nadolazeći biografski film o Amy Winehouse - Back to Black.

Režiju potpisuje britanska redateljica Sam Taylor-Johnson, dosad najpoznatija po filmu 50 nijansi sive (Fifty Shades of Grey).

Marisa Abela utjelovit će Winehouse, a film u kina stiže u aprilu.

Nova tragedija na bh. cestama: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

Nova tragedija na bh. cestama: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

Sinopsis otkriva da je film ispričan iz Amyne perspektive i da će "prikazati ženu koja stoji iza svjetskog fenomena te odnos koji je inspirisao jedan od najlegendarnijih albuma svih vremena".

U filmu uz Abelu glume Jack O'Connell kao Amyn muž Blake Fielder-Civil, Eddie Marsan kao njen otac Mitch te Lesley Manville kao Amyna baka.

Nadolazeći film podržane je od strane Sony Music Publishinga i Universal Music Groupa te će sadržavati velik dio Winehouseine originalne muzike.

Abelina transformacija u Winehouse prema traileru mnogima se čini uvjerljiva, ali film je izazvao kritike i prije nego što je izašao. Obožavatelji legendarne pjevačice tvrde da je film snimljen prerano te da će s oprezom promatrati kako će pjevačica biti portretirana.

Ipak, puno ljudi na društvenim mrežama komentira da ih je zaintrigirao zadnji kadar trailera u kojem vidimo Amy kako vrlo emotivno izvodi naslovnu pjesmu filma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije