Nova bizarna serija na Netflixu ostavila gledatelje u šoku

0
Radiosarajevo.ba
Nova bizarna serija na Netflixu ostavila gledatelje u šoku
Foto: IMDb / Scene iz serije 'Chicken Nugget'

Taman kada pomislite da ste sve vidjeli i da vas ništa ne može iznenaditi, Netflix objavljuje novu seriju pod nazivom Chicken Nugget.

Korejska drama, koja je adaptacija istoimenog animiranog crtanog filma, prošlog petka je stigla na streaming platformu, a radnja je sve ostavila u šoku.

Serija Chicken Nugget prati ženu, Min-ah koja se slučajno pretvorila u - pileći nugget. Njen otac je predsjednik kompanije koja je odgovorna za ovo, a stažista u firmi radi sve kako bi Min-ah vratila svoj ljudski oblik.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Kada je trailer objavljen prošlog mjeseca, pokazao je radoznalim fanovima otkačene gluposti kroz koje protagonisti prolaze da bi pokušali da spase Min-ah. Jedna scena prikazuje oca na rukama i koljenima kako se razni pileći grumenčići prosipaju po podu dok pokušava da otkrije koja je njegova kćerka.

Na ovu Netflixovu seriju definitivno niko nije ostao ravnodušan.

"Nekako potpuno razumijem ovo, a potpuno ne", napisao je jedan korisnik na X-u a drugi je dodao: "Kakva užasna ideja i izgleda loše… gledat će se".

Drugi su bili uzbuđeni, misleći da će ova serija od 12 epizoda postati pravi klasik.

"Ovo će biti nadrealistička komedija vijeka, pazite šta sam rekao", napisao je jedan obožavatelj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije