Netflix snimio dokumentarac o zatvoru u Zenici - britanski novinar proveo 7 dana sa zatvorenicima

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

Paa dokumentarac se moze pogledati samo ako si pretplatnik netflix-a, sto ba palite raju!!

Erdo

Samo im kampu i lopatu dati i prikljuciti im ove naše političare, jer se svakako poznaju i lagano na A1... Kakve teretane i proteini... ccccc Pa oni jedva cekaju da odu da se mogu napuhati i popraviti svoj CV...

M.U.PiM

E neka nam promovišete kriminalce. Malo je omladi a zaluđena pa neka vide i taj film.

zločinci

muharem zaklao svoju ženu

To sve treba samo pobit.

Ljudski sljam ne zasluzuje da zivi, samo smeta normalnim ljudima.

fs

Gledao i divim se koliko smo seljačka zemlja. Samo jedan zatvorenik rastura engleski ostali tipični mahalski jalijaši bez mozga. I naravno, predstavljeno je da je bio 7 dana unutar zatvora. Namjesti krevet i ujutro se ustane sa kreveta bez posteljine! AHHAAAAA jes bio je haha

Kažu

Ovi Britanci, đe god mogu, kažu da je Bosna najgora. A u Britaniji daleko više stanovništva, daleeko veći kriminal. ***** im vlašku familiju.

Emir1983

Mi i kriminal cirkus nema tu kriminalaca to su samo kvazi kriminalci i nepismeni cobani nista licno protiv cobana

Sasa

Paa dokumentarac se moze pogledati samo ako si pretplatnik netflix-a, sto ba palite raju!! ka adi Super, bolje da se ne gleda prave zvijezde od olosa.

R BiH

Narode BiH uzmite lopate pa iskomadajte svakog kriminalca i to na sitne komade da ga rodjena *****esina i cacetina nikad sastavit ne mogu …Dosta vise !!!!!

Gh

uz navode kako su poslijeratni kriminal i korupcija kreirali mafiju, "a to je stvorilo jedan od najvećih europskih problema - trgovanje oružjem, drogom i ljudima" Iz ovoga je jasno kome je bilo u interesu da ovde dodje do rata i svega onoga sto dolazi poslije, rusima nije sigurno. Gdje ameri dodju tu trava ne raste.

/ Najnovije