Netflix naručio animiranu verziju popularne serije 'Stranger Things'

0
Radiosarajevo.ba
Netflix naručio animiranu verziju popularne serije 'Stranger Things'
Foto: Netflix / Stranger Things

Netflix će nastaviti sa izgradnjom franšize popularne serije 'Stranger Things', ovoga puta gigant streaminga je naručio i animiranu verziju američke hit serije. 

Iako se većina detalja još uvijek drži u tajnosti, za sada je poznato da su je razvili Eric Robles i Flying Bark Productions. Robles je prethodno kreirao popularne animirane serije kao što si "Random! Crtići", "Fanboy & Chum Chum" ili  "Glitch Techs".

Direktori serije 'Stranger Things', Matt i Ross Duffer, potvrdili su da će se Netflixova hit serija vratiti u novom, animiranom ruhu.

Adna Helić prozvala "kolege" koji su je otpratili nakon hapšenja: Kakva komedija od ljudi

Adna Helić prozvala "kolege" koji su je otpratili nakon hapšenja: Kakva komedija od ljudi

"Oduvijek smo sanjali o animiranoj verziji 'Stranger Things' u duhu subotnjih jutarnjih crtića uz koje smo odrastali, i vidjeti ostvarenje ovog sna bilo je apsolutno uzbudljivo", rekla su braća Duffer.

Uz to su dodali i da su oduševljeni onime što su smislili Eric Robles i njegov tim. "Avantura se nastavlja", poručili su.

Prvi put prikazana 2016. godine, Netflixova serija 'Stranger Things' jedna je od najpopularnijih orginalnih serija na streaming platformi. Posljednja sezona objavljena je u februaru 2022. godine, dok je zadnja sezona predviđena tek za 2024. godinu, prenosi Variety.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije