Nedjeljom u 2: Stanković bez zadrške pitao Neleta Karajlića je li četnik

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HEROJI

*****CI 95. ❤❤

Covjek koji zna

Ovaj covjeculjak srbijanskih korena koji je slucajnom logikom soc realizna rodjen u Sarajevu obican je ***…Zasto pusite o covjeculjku pored toliko dobrih,velikih i naprednih ljudi !?!???

Ni

luk jeo, ni luk miriso. A dismr mu iz usta?

Kase

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Nadrealsita

***

Habuhabuhabu

***

***

***

Guest

***

Koki

***

Nadimak

***

Jugoslavija

Lijepe riječi su ukras

Gost

Gledao sam. Dobro čovjek govori.

Ama puno price

Kad se nesto mora tako na dugo i na siroko objasnjavat, djeluje neiskreno.

I

Lijepe riječi su ukras

Gh

Lijepe riječi su ukras!

H

Ovaj sejo je stvarno jado jadni. Prvo mu je bilo krivo sto je nele muzikalniji i popularniji od njega u pusenju, pa ga je otjerao bez ikakvog objasnjenja. Kada je nele i nakon toga pokazao i dokazao da je on jedini pravi pjevac i performer pusenja i kojeg raja sirom svijeta voli vise od seje, onda je krenuo da tuzi i da zabranjuje izvodjenje njegovih pjesama. A nele nije njemu nikada zabranio izvodjenje svojih pjesama, sto jasno pokazuje ko je tu shu pak. A sada sejo koji nema sluha i ne zna pjevati, tuzi i jednog stefana milenkovica, koji je bio cudo od djeteta i svjetski je violinski virtuoz. Da nije smijesno bilo bi zalosno. A ovaj pohrvaceni srbin pita neleta zasto je njega sejo otjerao iz pusenja, umjesto da to pita seju koji mu je vise puta bio gost, koja moroncina. Kao da je njega nele otjerao, sto samo potvrdjuje da je sejo taj koji ima komplekse od neleta, kao i citava sarajlabadska kasaba, koja veze sa logikom nema.

hahahahaha

>>Ovaj sejo je stvarno jado jadni. Prvo mu je bilo krivo sto je nele muzikalniji i popularniji od njega u pusenju, pa ga je otjerao bez ikakvog objasnjenja. Kada je nele i nakon toga pokazao i dokazao da je on jedini pravi pjevac i performer pusenja i kojeg raja sirom svijeta voli vise od seje, onda je krenuo da tuzi i da zabranjuje izvodjenje njegovih pjesama. A nele nije njemu nikada zabranio izvodjenje svojih pjesama, sto jasno pokazuje ko je tu shu pak. A sada sejo koji nema sluha i ne zna pjevati, tuzi i jednog stefana milenkovica, koji je bio cudo od djeteta i svjetski je violinski virtuoz. Da nije smijesno bilo bi zalosno. A ovaj pohrvaceni srbin pita neleta zasto je njega sejo otjerao iz pusenja, umjesto da to pita seju koji mu je vise puta bio gost, koja moroncina. Kao da je njega nele otjerao, sto samo potvrdjuje da je sejo taj koji ima komplekse od neleta, kao i citava sarajlabadska kasaba, koja veze sa logikom nema. ka H<< Nenad muzikalan!? Inace trebalo je dugo vremena da se covjek uslusa u njihovu muziku.Ionako je izvikan nije to aman nesto, pogotov kad je proslo vrijeme i kontekst za koji je pisano. Nele zvuci ko jarac kad reve.

/ Najnovije