Ne znate šta gledati? Evo tri odlične serije koje su upravo došle na Netflix

0
Radiosarajevo.ba
Ne znate šta gledati? Evo tri odlične serije koje su upravo došle na Netflix
Foto: Screenshot / All The Light We Cannot See

Dolazak hladnijih dana znači da je ovo idealan trenutak za serije i vrijeme provedeno pod dekom. Ovo su tri serije s najboljim recenzijama koje su nedavno došle na Netflix.

Netflix svake sedmice ima nešto novo što može da ponudi gledaocima, a ovo su trenutna tri naslova koje ne biste trebali preskočiti.

All the Light We Cannot See

Ratna mini-serija i pored niskih ocjena filmske kritike naišao je na dobre reakcije publike koja ga je ocijenila sa osmicom na IMDB-u.

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

Serija zasnovana na istoimenom romanu prati živote nekoliko duša, onih koji se bore protiv nacističkog režima, ali i život mladića koji je prinuđen da bude na strani nacista.

Bodies

Psihološki triler koji prati četiri vremenska trenutka, kraj 19. vijeka, period između dva svjetska rata, sadašnjost i budućnost vezuje jedna stvar - tijelo muškarca koji se pojavljuje u istoj ulici u istom stanju.

Detektivi u vremenskom procjepu pokušavaju da shvate šta mu se desilo i ko ili šta stoji iza rečenice: "Znaj da si voljen".

The Fall of the House of Usher

Posljednje ostvarenje redatelja Mikea Flanagana zasnovano na kratkoj priči Edgara Allana Poea prati surovu i tragičnu sudbinu djece patrijarhalne porodice Usher.

Roderick i Madeline Usher (brat i sestra) poslije "đavoljeg dogovora" sa misterioznom ženom dobijaju sve što su poželeli u životu, ali sve u životu ima svoju cijenu. Usherovi kao vlasnici najveće farmaceutske firme na svijetu suočeni su sa brojnim optužbama, ali i natprirodnim događajima koji su se nadvili nad životima Roderickove djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije