Najskuplja serija do sada stigla na Netflix i doživjela potpuni debakl: Kritičari razočarani

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fonja

Trilogija Liu Cixina je sjajna, pravo remek djelo! Dok ne pogledam cijelu seriju, nisam siguran da su sve ove recenzije objektivne. Kritičari svojom lošom kritikom na početku prikazivanja serije mogu napraviti puno štete jednoj odličnoj seriji, koja u suštini ne završava prvom sezonom.

333

Cuj propala? Recenzije su mahom vrlo pozitivne i serija je jako dobro napravljena. Procitao sam i trilogiju, "Rememberance of the Earth's Past", i kao nekom ko je prvo procitao knjige, serija mi se jako dopala. Uostalom, ko se normalan u danasnje doba rukovodi recenzijama, ili jos gore, misljenjem bijelog svijeta o bilo cemu? 90% recenzija, sto "profesionalnih", sto od mase, za pocetak se zbog gramatickih gresaka ne moze ni citati. A tu svakako vazi ona stara, "Misljenje je kao *****, svako ga ima". Uvijek pogledas sam, pa zakljucis.

/ Najnovije