Najnoviji dokumentarac na Netflixu šokirao mnoge: "Ovo je nešto najstrašnije što sam ikad gledao"

3
Radiosarajevo.ba
Najnoviji dokumentarac na Netflixu šokirao mnoge: "Ovo je nešto najstrašnije što sam ikad gledao"
Foto: Netflix / "Girl in the picture" šokirao svijet

Najnoviji Netflixov dokumentarac o istinitom zločinu gledatelji nazivaju najstrašnijim koji su ikad vidjeli.

Riječ je o dokumentarnom filmu Girl in the picture, koji govori o jezivom, šokantnom i turobnom istinitom događaju u SAD-u.

Objavljen je ove sedmice, a film prikazuje priču o Sharon Marshall, ženi čiji je pravi identitet otkriven tek nakon što je misteriozno umrla 1990. godine.

Bosna i Hercegovina će imati dvojicu sudija na Europskom prvenstvu

Bosna i Hercegovina će imati dvojicu sudija na Europskom prvenstvu

Film je nezaobilazan za ljubitelje dokumentaraca kao što su Don't F*ck With Cats i American Murder: The Family Next Door, redateljice Skye Borgman, poznate po radu na filmu Abducted In Plain Sight.

Službeni sinopsis za film glasi: "Misteriozna smrt mlade majke i otmica njenog sina koja je uslijedila otvaraju desetljećima dugu misteriju o pravom identitetu žene i ubojitom bjeguncu u središtu svega."

Trenutno je najgledaniji film u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Već danima se o filmu priča na društvenim mrežama, a većina uopće ne može shvatiti koliko je priča šokantna.

Nakon što je gledao događaje koji se odvijaju u dokumentarcu, jedan je gledatelj na Twitteru napisao: "Ovo je jedna od najstrašnijih, najodvratnijih, najstrašnijih stvari koje sam gledao. Ostao sam bez riječi."

Drugi korisnik Twittera komentirao je: "Film je zapravo jedna od najstrašnijih stvari koje sam ikada vidio, a svaki put kad sam pomislio da ne može biti gore...postalo je. Nadam se da taj čovjek pati svake sekunde do kraja života."

Treći je napisao: "Film ima toliko preokreta i slojeva! Možda je ovo jedan od najšokantnijih i najstrašnijih dokumentaraca o istinitim zločinima koje sam gledao u dugo vremena!"

Ovo je trailer, a naš je savjet - pogledajte film bez da 'guglate' o detaljima priče:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije