Legendarni Guza Popadić iz Boljeg života zbog rata kćerku nije vidio 5 godina

0
Radiosarajevo.ba
Legendarni Guza Popadić iz Boljeg života zbog rata kćerku nije vidio 5 godina
Printscreen / Saša Guza Popadić u seriji "Bolji život"

Legendarni glumac Boris Komnenić preminuo je večeras u 64. godini života.

Beživotno tijelo pronađeno je u njegovom stanu na Novom Beogradu.

Tokom svoje dugogodišnje karijere igrao je u brojnim filmovima i serijama, poput „Bal na vodi“, „Špadijer jedan život“, „Gore-dole“, „Vratiće se rode“, „Montevideo, Bog te video“, „Miris kiše na Balkanu“, „Žigosani u reketu“, „Sinđelići“...

Međutim, publika ga je najviše zavoljela kroz ulogu Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život", koja je po mišljenju mnogih i kruna njegove karijere.

Bio je oženjen Renom s kojom ima kćerku Niku, koja je sada i majka.

Ipak, najteži period u njegovom životu, jeste upravo period kada je dobio kćerku, jer nije uspio da učestvuje u njenom odrastanju pošto je ona tokom rata živjela sa majkom u Hrvatskoj.

Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim”, ispričao je Boris Komnenić jednom prilikom i objasnio koliko mu je razdvojenost teško pala.

Prvi put kćerku je vidio kada je Nika napunila pet godina.

“Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas”, kazao je legendarni Boris Komnenić.

Datum njegove sahrane bit će objavljen naknadno. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije