Lake Fest: Online prodaja dnevnih ulaznica za 14. august

Radiosarajevo.ba
 Lake Fest: Online prodaja dnevnih ulaznica za 14. august
/ Lake Fest 2016
Zbog velikog interesa za ovogodišnji festival, organizatori su odlučili da posjetiocima iz regiona pruže priliku da na vrijeme osiguraju kartu za Lake Fest 2016.

U  prodaju je, već, puštena i dnevna ulaznica za 14. august.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio.hr, u Srbiji na svim Eventim prodajnim mjestima, a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu osigurati putem sistema Kupikartu.ba.

Ovogodišnji učesnici festivala su Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga I instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz I M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon I Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Džajkovski, Aurora, Off duty i Justin’s Johnson.

Podsjećamo, kao i prethodnih godina i ove godine bit će organiziran prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me, kao i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije