Bajaga vas poziva na Lake Fest: Muzika, priroda, kampovanje i mnogo zabave

Bajaga vas poziva na Lake Fest: Muzika, priroda, kampovanje i mnogo zabave
/ Bajaga
Sjajna selekcija najvećih muzičkih atrakcija iz regije nastupit će na ovogodišnjem Lake Festivalu u Nikšiću.

Budite i vi dio ovog najboljeg muzičkog festivala u mjesecu avgustu, koji će se održati na predivnoj prirodnoj lokaciji kraj Nikšića u Crnoj gori. 

Manu Chao, Rambo Amadeus, Kerber, Yu grupa, TBF, Lačni Franz, Kultur Shock, Goran Bare... To su samo neki od muzičara čiji će koncerti uveličati Lake festival, a među njima je i legendarni Bajaga sa svojim instruktorima. 

"Nismo svirali tri godine na Lake Festu i pripremamo, prirodno, drugačiji repertoar i nastup nego prošli put. Mislim da će publika uživati. Nakon što smo prvi put nastupili na Lake Festu zaista sam bio zadovoljan kako je sve to izgledalo. Koliko vidim u međuvremenu ovajk festival raste i biva sve je bolji i bolji, a ove godine ima i odlične strane izvođače. O Lake Festu sve najbolje. Uostalom zato mu se i vraćamo. Želim nam svima lijepo vreme i dobro raspoloženje. Za ovo drugo mi ćemo se pobrinuti, ne morate da brinete", izjavio je Bajaga pozivajući publiku iz cijele regije u Nikšić.

Podsjećamo, Bajagin koncert je planiran za 11. avgust, a Lake Fest će se održati od 11. do 14. avgusta.  

Cijena kompleta ulaznica za sva četiri dana iznosi 25,00 eura, dok je cijena jednodneve ulaznice 10,00 eura. Pritom posjetitelji imaju mogućnost besplatnog kampovanja uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio.hr, u Srbiji na svim Eventim prodajnim mjestima , a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu osigurati putem sistema Kupikartu.ba.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije