Goran Bare: Nikada, nikada ne budite ljubomorni i ne mrzite!

Radiosarajevo.ba
Goran Bare: Nikada, nikada ne budite ljubomorni i ne mrzite!
/ Goran Bare
"Kad kročimo na pozornicu i počne nastup, muzika i riječi stvaraju veliki balon u kojem plutamo i koji je pun duhovnosti i životinjske energije", kaže Goran Bare koji će nastupiti na ovogodišnjem Lake Festu.

Publika će moći uživati u punokrvnom , nefoliranom rock’n’roll – punk ‘n‘ blues nastupu. kaže omiljeni muzičar najavljujući svoj koncert koji će se na Lake Festivalu desiti u petak 12. avgusta. 

"U našem slučaju kad kročimo na pozornicu i počne nastup, muzika i riječi stvaraju veliki balon u kojem plutamo i koji je pun duhovnosti i životinjske energije. Ako za vrijeme plutanja (nastupa) u balon uspijemo usisati i ljude koji nas slušaju i uživaju sa nama, kad se to dogodi postaje specijalno", objašnjava Goran Bare.

Na pitanje organizatora koja je njegova poruka za sve koji imaju namjeru doći na Lake Fest, Bare kaže: 

"Braćo i sestre , živite vaše živote najbolje i najnesputanije što možete. Pokušajte u životu ostaviti trag . Taj trag neka ne bude nešto pretenciozno, monumentalno, nešto što niste vi. Neka vaš trag bude trag  na kojem se osjećaju dobrota i ljubav, plus nikada, nikada ne budite ljubomorni i ne mrzite! Voli vas Goran Bare."

Podsjetimo - Lake Fest će se održati u crnogorskom gradu Nikšiću od 11. do 14. avgusta, na Krupačkom jezeru pored kojeg će biti otvoren kamp. Kampovanje će biti besplatno, aulaznica za sva četiri dana festivala košta 25 Eura. 

Ovogodišnji festival nudi najbolji program do sada, a učestvovat će:  Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga I instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz I M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon I Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Džajkovski, Aurora, Off duty i Justin’s Johnson.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije