Započela online prodaja karata za Lake - najbolji rock festival u augustu

Započela online prodaja karata za Lake - najbolji rock festival u augustu
/ Lake Fest 2016
Manu Chao, Rambo Amadeus, Bajaga, Kerber, Yu grupa, TBF , Lačni Franz, Kultur Shock, Goran Bare... To su samo neki od muzičara čiji će koncerti uveličati Lake festival.

Već šestu godinu, crnogorski grad Nikšić domaćin je rock festivala koji se održava na Krupačkom jezeru. Od 11. do 14.  augusta 2016. ovo će biti regionalni centar dobre muzike, uz kampovanje i mnogo zabave

Zbog velikog interesa za ovogodišnji festival, organizatori su odlučili da posjetiocima iz regiona  pruže priliku da na vrijeme osiguraju kartu za LAKE FEST 2016.  Cijena kompleta ulaznica za sva četiri dana iznosi 25,00 eura, dok je cijena jednodneve ulaznice 10,00 eura.

Pritom posjetitelji imaju mogućnost besplatnog kampovanja uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio.hr, u Srbiji na svim Eventim prodajnim mjestima , a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu osigurati putem sistema Kupikartu.ba.

U Crnoj Gori prodaja karata kreće od ponedjeljka, 18. jula i mogu se kupiti u Nikšiću u NK pabu i Podgorici u Motenegro caffe pabu.

Ovogodišnji učesnici festivala su Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga I instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz I M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon I Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Džajkovski, Aurora, Off duty i Justin’s Johnson.

Prvi dan festivala posvećen je Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti ulaz je besplatan za sve posjetioce festivala, a pokrovitelj je Ministarstvo za kulturu u Crnoj Gori. Generalni sponzori LAKE FEST-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara "Trebjesa" Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.  

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web-stranici www.lakefest.me, kao i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Line up:

  1. august: Voodoo  Mangrov Rambo Amadeus Bajaga i Instruktori Kultur Shock Off duty Sivilo
  2. august Light Under The Black Mountain Zoon politikon Mort Kerber Goran Bare & Majke Kiril Dzajkovski Mc TK Wonder & Mc Wasp Nikola Vranjkovic
  3. august: Justin’s  Johnson Irish stew Lacni franc DST  YU grupa Dejan Petrovic Big band Ritam nereda
  4. august Sara Renar Punkreas Stray Dogg TBF Manu Chao La Ventura Guzva u 16-ercu Aurora

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije