Konačno stigao trailer za novi Top Gun: Tehnologija kakva dosad nije viđena!

Radiosarajevo.ba
Konačno stigao trailer za novi Top Gun: Tehnologija kakva dosad nije viđena!
PrtScr / Maverick's back

Tom Cruise se vratio!

Na konvenciji Comic-Con u San Diegu "u život" je vraćen nezaboravljeni i kultni film Top Gun i to tako što je premijerno prikazan trailer za nastavak, a premijeri je prisustvovao i slavni 57-godišnji glumac. 

U kalifornijskom gradu San Diegu,  naime, u toku je godišnja konvencija Comic-Con, na kojoj se okupljaju fanovi stripa, video igara i filmova i koja donese trailere na najiščekivanije naslove u domeni filma, televizije i video igara.

"Definitivno osjećam ljubav od svih vas, prije 34 godine ovdje u San Diegu sam snimio film, zapravo smo snimali scene preko puta ulice u restoranu", izjavio je Cruise, pa nastavio:

"Već godinama mi iznova postavljate isto pitanje: Zašto ne snimiš još jedan film? Kad ćeš snimiti nastavak? Već 34 godina vi ste bili sa mnom jako strpljivi. Osjećao sam da je moja odgovornost da vam uzvratim istom mjerom. Imam ovdje nešto ako želite pogledati. Ovo je naš prvi trailer. Vi ste prvi ljudi na svijetu koji će ga vidjeti. I sve što ćete vidjeti u ovom filmu je stvarno. Za mene, Top Gun je film o natjecanju, o obitelji, žrtvovanju, junaštvu, zrakoplovstvu. To je ljubavno pismo avijaciji."

Osim Cruisea u filmu glume Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer, Jon Hamm, Glen Powell i Ed Harris, a Jon Hamm nedavno je u intervjuu otkrio da se u ovom filmu koristi tehnologija kakva prije nije viđena na filmu.

Radnja filma događa se desetljećima nakon originalnog filma iz 1986. godine. Tom Cruise se vraća kao Maverick, a mladi i talentirani Miles Teller glumi Bradleyja Bradshawa, sina pokojnog Goosea, kojega je glumio Anthony Edwards. Film je režirao Joseph Kosinski.

Film u kina dolazi sljedeće godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije