Johnny Depp bi se mogao vratiti svojoj slavnoj ulozi, obožavatelji podijeljeni

0
Radiosarajevo.ba
Johnny Depp bi se mogao vratiti svojoj slavnoj ulozi, obožavatelji podijeljeni
Foto: EPA - EFE / Johnny Depp

Johnny Depp mogao bi ponovo utjeloviti Jacka Sparrowa u nadolazećem nastavku popularne franšize Pirati s Kariba (Pirates of the Caribbean), piše Dexerto.

Iako su prošli mjesec internetom počele kružiti glasine da će glumica Ayo Edebiri, poznata po seriji The Bear, zamijeniti Deppa kao protagonistica filma Pirati s Kariba 6, najnovije informacije kažu kako je slavni glumac ponovo u igri.

Disney je prije nekoliko godina prekinuo saradnju s Deppom zbog optužbi da je glumac zlostavljao svoju bivšu ženu, Amber Heard.

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Prema Varietyju, nakon što mu je Disney dao otkaz, Depp se zakleo da više nikada neće raditi za Disney, čak i da mu ponude 300 miliona dolara (538,43 miliona KM).

No, na X-u je počela kružiti vijest da je Depp trenutno u pregovorima za ulogu u Disneyjevim Piratima s Kariba 6.

Kontroverzni glumac dosad je igrao glavnu ulogu u franšizi, ali ako pregovori s Disneyjem budu uspješni, ovaj put će se najvjerovatnije pojaviti u sporednoj ulozi.

Dok je neke fanove ova vijest oduševila jer ne mogu zamisliti Pirate s Kariba bez Jacka Sparrowa, drugi su skeptični.

"Molim vas, pustite ovaj serijal da umre", napisao je jedan obožavatelj na Redditu. "Za mene je završio s trećim filmom jer je to bio odličan zaključak i priča je završila dok je serijal bio na vrhuncu. Četvrti film nije bio potreban i nije dodao nešto novo serijalu, ali je i dalje bio zabavan jer je imao Blackbearda. Peti je bio apsolutno grozan".

"Neka snime još jedan film s Deppom i završe franšizu", dodao je na to drugi korisnik društvene mreže.

"Iskreno, radije bih da vrate Willa Turnera i Elizabeth Swan u novom filmu, nego pojednostavljenu i patetičnu verziju Jacka, kojeg glumi muškarac koji očito ne želi biti tamo. Dajte mi priču o Willu kao kapetanu Ukletog Holandeza", iskomentirao je treći korisnik.

Dio korisnika rekao je da bi za uspjeh šestog filma bilo potrebno da se vrati originalni trio koji uz Deppa čine Orlando Bloom i Keira Knightley.

Trenutno nije poznato kada će početi snimanje Pirata s Kariba 6, ali film bi trebao režirati Joachim Ronning, koji je radio na petom filmu franšize.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije