Izašao prvi trailer za "Deadpool & Wolverine", fanovi oduševljeni

0
Radiosarajevo.ba
Izašao prvi trailer za "Deadpool & Wolverine", fanovi oduševljeni
Foto: IMDb / Scena iz filma "Deadpool & Wolverine"

Marvel Entertainment objavio je prvi službeni trailer za nadolazeći nastavak najpopularnijeg antiheroja - Deadpoola, pod nazivom Deadpool & Wolverine.

Sredinom februara gledatelji su već imali priliku pogledati i prvi teaser za film, koji je prikazao Deadpoolovu rođendansku proslavu koju je prekinula organizacija Time Variance Authority.

U novom filmu Wade, odnosno Deadpool, mora pronaći način da spasi svoj svijet te se za pomoć obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio te nema volje opet biti Wolverine. Deadpool ga mora uvjeriti da mu pomogne kako sve ono što voli ne bi tragično nestalo.

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Treći film režirao je Shawn Levy, reditelj popularne franšize Noć u muzeju (Night at the Museum), koji je s Ryanom Reynoldsom već radio na filmovima poput Free Guy i Projekt Adam (The Adam Project).

Reynolds i Hugh Jackman utjelovit će svoje najpopularnije uloge, a uz njih se u filmu pojavljuju i Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni te Matthew Macfadyen.

Trailer za film oduševio je mnoge obožavatelje ovog antiheroja, koji su jedva dočekali novi nastavak. Ljudi su svoje reakcije i oduševljenje podijelili na društvenim mrežama.

"Mislio sam da mi je MCU dosadio, ali ovaj film jednostavno moram pogledati!", "Ovaj film će biti hit", "Naježila sam se, a samo sam pogledala trailer", "Jedva čekam da stigne u kina!", "Ovo će biti pravi spektakl", "Konačno ćemo vidjeti Wolverina kao iz stripova", "Nema šanse da ovo bude loš film", "Ne mogu dočekati da pogledam ovaj film", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Deadpool & Wolverine stiže u kina 26. jula ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije