Izašao prvi trailer za nastavak "Jokera", jedna stvar se nikako ne sviđa fanovima

0
Radiosarajevo.ba
Izašao prvi trailer za nastavak "Jokera", jedna stvar se nikako ne sviđa fanovima
Foto: IMDb / Joaquin Phoenix i Lady Gaga glavne zvijezde filma

Studio Warner Bros. Pictures objavio je prvi trailer za Joker: Folie a Deux, dugoočekivani nastavak Jokera iz 2019. godine.

Glavne uloge igraju Joaquin Phoenix kao Joker i Lady Gaga kao Harley Quinn, a trailer započinje u mentalnoj ustanovi u kojoj je Arthur Fleck, poznatiji kao Joker, završio na kraju prošlog filma.

Arthur tamo upoznaje Harley Quinn koja se žali da, za razliku od njega, nije postigla ništa u životu.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Nakon što Harley i Arthur pobjegnu iz ustanove, možemo vidjeti montažu scena u kojima plešu ulicama Gothama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pjesma What the World Needs Now Is Love, što je i najveća zamjerka fanova nakon izlaska trailera. Naime, nastavak hit filma o najpoznatijem Batmanovom negativcu ovog puta će biti mjuzikl.

"Uništili su ga jer su napravili mjuzikl", "Mjuzikl? U što se ovaj svijet pretvara", "Izgubio sam se kod 'mjuzikla'", "Doslovno niko nije tražio ni Gagu ni mjuzikl", "Mjuzikl? Mora da se šalite?", "Nije moj stil. Gaga je uništila Joker uticajem mjuzikla. Dobro će proći prvi vikend i poslije će propasti. Mjuzikli su za odabranu publiku, a ne za mase", "Čija je ovo glupa ideja bila", samo su neki od komentara razočaranih fanova.

Joker: Folie a Deux režirao je Todd Phillips, reditelj prvog filma, koji je također radio na scenariju uz Scotta Silvera.

Za razliku od prvog Jokera, čiji je budžet iznosio oko 60 miliona dolara (109,34 miliona KM), nadolazeći nastavak imao je budžet od 200 milona dolara (364,48 miliona KM).

Osim Phoenixa i Gage, u filmu glume Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung, Harry Lawtey, Leigh Gill i Sharon Washington.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije