Procurila snimka sa seta Jokera 2: Evo šta su fanovi mogli da vide

0
Radiosarajevo.ba
Procurila snimka sa seta Jokera 2: Evo šta su fanovi mogli da vide
PrtScr / Joker

Nakon legendarnog prvog dijela filma Jokera, mnogi su uzbuđeno čekali drugi dio, a kako se čini uskoro dolazi na velike ekrane.

Ono što do sada znamo o nastavku filma jeste da uz Joaquin Phoenixa glavnu ulogu će imati i Lady Gaga, koja će oživjeti vragolastu Harley Quinn, koja se zaljubi u Jokera tokom njegovog liječenja u arkamskoj umobolnici.

Novi nastavak trebao bi se zvati Joker: Folie A Deux, odnosno Ludilo za dvoje, a u njemu bi se još trebali, u sporednim ulogama, pojaviti Brendan Gleeson, Zazie Beetz i Catherine Keener.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Iako postoje mnoge spekulacije o novom dijelu filma, za sada ništa nije potvrđeno od strane reditelja, a ono što su fanovi do sada mogli vidjeti na ulicama Los Angelesa, gdje je snimanje u toku, jeste jedna kratka scena filma. Snimci su uskoro postali viralni, a u u nastavku ih možete i vi pogledati.

Kako prenosi Daily Mail, Phoenix i do sada javnosti nepoznata uloga su viđeni na ulicama kako snimaju akcione scene za novo izdanje filma.  

Phoenix je na snimanju uočen u svijetlosivom odijelu sa svijetlosmeđom košuljom, a moglo se vidjeti i da je glumac imao izblijedjelu šminku koja je karakteristična za Jokera šminkom na licu.

Glumčevo odijelo bilo je prilično prašnjavo, a na lijevom uhu i dijelu brade vidjela se lažna krv dok se opuštao između snimaka.

Njegov tajanstveni i viši pratilac viđen je kako trči sa zelenom kosom i bijelom šminkom na licu, a naizgled je nosio i identično crveno odijelo sa žutim prslukom koji je Feniksov Arthur nosio u prvom filmu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije