Hotel Nacional zapalio Toronto: Dino Merlin obara rekorde na turneji

Radiosarajevo.ba
Hotel Nacional zapalio Toronto: Dino Merlin obara rekorde na turneji
Dino Merlin je održao sjajan koncert u dvorani Rebel, jednoj od najpoznatijih destinacija za velike muzičke događaje u Torontu i oborio vlastiti rekord posjećenosti od prije četiri godine na istom mjestu (tadašnja dvorana Sound Academy).

Koncert koji se čekao pune četiri godine donio je fantastičnu energiju i pozitivne emocije među publikom koja je s oduševljenjem dočekala show "Hotel Nacional", osvježenu set listu i ovacijama ispratila scenski nastup naše najveće muzičke zvijezde.

Veliko interesovanje za turneju bh. zvijezde potvrđuju unaprijed rasprodani koncerti na sjevernoameričkom kontinentu zbog kojih su organizatori odlučili da u čak dva grada organizuju koncerte dvije noći zaredom.

Odmah nakon TorontaMerlin leti za New York gdje će održati dva uzastopna koncerta 22. i 23. septembra nakon čega ponovo slijede dva uzastopna koncerta u Chicagu (26. i 27. septembar), dok će završnica sjevernoameričke turneje biti u St. Louisu u subotu, 29. septembra.

U ovoj godini Dino Merlin završava aktuelnu turneju "Hotel Nacional", koja traje više od četiri godine i o čijem iznimnom uspjehu govori podatak da je na mnogobrojnim koncertima diljem svijeta do sada prisustvovalo više od 800.000 ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije