Fanovi oduševljeni novom 'jezivom' serijom na Netflixu: "Ovo moraju pogledati svi"

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi oduševljeni novom 'jezivom' serijom na Netflixu: "Ovo moraju pogledati svi"
Foto: Netflix / The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984

Fanovi diljem svijeta oduševljeni su novom, "jezivom" seriju na Netflixu - The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984.

Riječ je o nevjerojatnoj priči o hrabrim željezničkim radnicima koji riskiraju vlastite živote kako bi pomogli drugima nakon smrtonosnog curenja plina u gradu - riječ je o tragediji u Bhopalu, koja se smatra najsmrtonosnijom industrijskoj nesrećom na svijetu

Objavljena 18. novembra, The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984 je mini-serija koja se sastoji od samo četiri epizode. U njoj glumi pregršt poznatih indijskih glumaca, uključujući R. Madhavana, Kay Kay Menon i Divyenndu.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Kratka serija počinje satima koji su prethodili katastrofi koja je ubila 70 puta više ljudi nego Černobil. Mnogi su pohrlili na platformu X, prije poznatoj kao Twitter, kako bi iznijeli svoje mišljenje, i svi su redom impresionirani.

"Priča o željezničarima na Netflixu. Kakva jeziva i moćna serija. Moraju je pogledati svi", napisala je jedna osoba.

Drugi je dodao: "The Railway Men - The Untold Story of Bhopal 1984 je jednostavno... jeza u kostima!"

The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984 trenutno ima respektabilnih 67 posto bodova na stranici Rotten Tomatoes, dok na IMDB-u ima impresivnih 8.6.

Radhika Menon, iz Decidera, napisala je: "Iako se serija povremeno čini pretrpanom likovima, njeno srce pripovijedanja ostaje vjerno odavanju počasti ljudima koji su spasili hiljade u Bhopalu 1984. godine."

Jonathon Wilson iz Ready Steady Cuta poručio je: "Ove teme ostaju dalekovidne budući da tehnološki napredak ne samo da stvara više načina na koje se mogu postići čudesne stvari, već i više načina na koje stvari mogu krenuti katastrofalno po zlu."

The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984 možete gledati na ovom LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije