Fanovi "Breaking Bad"-a u ekstazi: Ponovo se okupljaju likovi iz čuvene serije

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi "Breaking Bad"-a u ekstazi: Ponovo se okupljaju likovi iz čuvene serije
Foto: AMC / Breaking Bad ekipa

U okviru panela za dodjelu nagrada koji je organizovao "Deadline", koautor serije "Better Call Saul" Peter Gould potvrdio je ono što su fanovi serije već uveliko pretpostavljali: ponovno okupljanje likova iz serije "Breaking Bad"!

Walter White - Bryan Cranston, i Jesse Pinkman - Aaron Paul, pojaviće se u poslednjoj sezoni spin-of serije "Breaking bad", piše Telegraf.

"Vraćaju se", kratko je rekao Gould, iako nije precizirao koliko će uloge biti istaknute. Ova vijest je nedugo zatim potvrđena na Twitter nalogu "Better Call Saul".

Nova bahatost na bh. cesti: Vozilo pod pratnjom zaustavilo starijeg vozača i verbalno ga napalo

Nova bahatost na bh. cesti: Vozilo pod pratnjom zaustavilo starijeg vozača i verbalno ga napalo

Iako je malo vjerovatno da će Cranston i Paul doprineti više od kameo pojavljivanja, oba glumca su održala bliske veze sa "Breaking Bad" svijetom, tako da se činilo da je povratak uvijek otvorena opcija.

S obzirom da je Walter White umro u posljednjoj epizodi "Breaking Bad", može se pretpostaviti da ćemo Waltera i Jessea vidjeti na početku njihovih kriminalnih karijera, koji u drugoj sezoni imaju posla sa Saulom Goodmanon - Bob Odenkirk. U ovom trenutku, Saul je već dobro pozicioniran u svojoj karijeri advokata kriminalaca, što je tačka koju još nije dostigao u "Better Call Saul"-u.

Fanovi primjećuju da ovo nije prvi put da su Cranston i Paul ponovili svoje uloge. Paul je vodio Netflixov "El Camino: A Breaking Bad Movie" još 2019. godine, a Cranston se pojavio u tom filmu tokom produžene sekvence flešbeka.

Posljednja sezona od trinaest epizoda "Better Call Saul" podjeljena je na dva dijela, a prva polovina je debitovala 18. aprila. Premijera druge polovine u julu. Odenkirk obećava da će posljednja sezona biti "krvava i bolna".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije