Emma Corrin dobila glavnu ulogu za novu Disneyjevu seriju

0
Radiosarajevo.ba
Emma Corrin dobila glavnu ulogu za novu Disneyjevu seriju
Foto: Netflix / Emma Corrin

Serija A Murder At the End Of The World imat će sedam epizoda, a opisuju je kao mješavinu Bijelog lotosa i Ljubavnika Lady Chatterley.

Uz Emmu Corrin, jedna od najvećih zvijezda serije nedvojbeno je Brit Marling, koja je sukreirala, režirala i glumi u seriji. 

Evo šta smo sve saznali o seriji A Murder At the End Of The World

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Darby je amaterska detektivna generacije Z Sinopsis serije glasi: A Murder At the End Of The World misteriozni je serijal s novom vrstom detektiva na čelu — amaterskom detektivkom generacije Z i vještom hakericom po imenu Darby Hart.

Povučeni milijarder poziva Darby i osam drugih gostiju na udaljenu i blistavu lokaciju. Kada je jedan od gostiju pronađen mrtav, Darby mora upotrijebiti sve svoje vještine kako bi otkrila počinitelja prije nego što ubojica oduzme još jedan život."

Odmah nakon premijere: Ovo je globalno najgledanija serija na Netflixu

Odmah nakon premijere: Ovo je globalno najgledanija serija na Netflixu

Jedva čekamo vidjeti Emmu kao detektivku amaterku… Clive Owen kao milijarder Uz Emmu, vidjet ćemo Clivea Owena kao milijardera Andyja, a sukreatorica serije Brit Marling također će igrati važnu ulogu, djevojku zvanu Lee.

Zvjezdanu glumačku postavu također čine Alice Braga, Neal Huff, Kellan Tetlow, Joan Chen, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Britian Seibert, Javed Khan, Louis Cancelmi, Edoardo Ballerini, Christopher Gurr i Daniel Olson.

Prve dvije epizode serije pojavit će se na Disneyju+ 29. augusta, a po jedna epizoda će se nakon toga emitirati svake sedmice tokom pet sedmica nakon toga, piše Miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije