Dwayne Johnson i Chris Evans spašavaju Božić u neobičnoj akcijskoj komediji "Red One"

0
Radiosarajevo.ba
Dwayne Johnson i Chris Evans spašavaju Božić u neobičnoj akcijskoj komediji "Red One"
Foto: IMDb / Johnson i Evans glavne zvijezde filma 'Red One'

Dwayne Johnson i Chris Evans spašavaju Djeda Mraza kojeg glumi J.K. Simmons u novoj akcijskoj komediji.

Amazon MGM predstavio je prvi službeni trailer za Red One, neobičnu blagdansku priču u kojoj ćete sresti sve, od Djeda Mraza do vilenjaka i kreatura od snijega.

Kad je Djed Mraz (Simmons), kodnim imenom Red One, otet, šef sigurnosti Sjevernog pola Callum Drift (Johnson) mora pronaći i udružiti se sa svjetski poznatim, ali omraženim lovcem na glave Jackom O'Malleyem (Evans) jer samo tako Božić može biti spašen.

EURO 2024 | Uživo iz Berlina s utakmice Europskog prvenstva: Švicarska - Italija 0:0

EURO 2024 | Uživo iz Berlina s utakmice Europskog prvenstva: Švicarska - Italija 0:0

Trailer je pun blagdanske čarolije pa tako Callum uzima običan Hot Wheels autić i pomoću posebne tehnologije pretvara ga u pravi Chevy Corvette. Tu su i vilenjaci, trolovi, ali i zastrašujuće ledene gromade protiv kojih će se dvojac suočiti kako bi pronašao Djeda Mraza i vratio Božić.

Reditelj Jumanji reboot filmova Jake Kasdan režirao je film, a scenarij je napisao Chris Morgan prema priči Hirama Garciaja. Uz Simmonsa, Johnsona i Evansa glume Kiernan Shipka, Lucy Liu, Mary Elizabeth Ellis, Nick Kroll i Bonnie Hunt.

Red One u kinima očekujemo 15. novembra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije