Detalji Deadpoola 3: Hugh Jackman o odnosu glavnih likova

0
Radiosarajevo.ba
Detalji Deadpoola 3: Hugh Jackman o odnosu glavnih likova
Foto: Twiter / Jackman i Reynolds

​Povratak Hugha Jackmana u Wolverine bio je nešto dugo očekivano, a sada kada je potvrđeno da će australijski glumac glumiti u filmu "Deadpool 3", on je otkrio detalje o nadolazećem filmu.

U intervjuu za "The Empire Film Podcast", Jackman je otkrio da se Wolverine i Deadpool neće vidjeti oči u oči. Zapravo, mrze se, prenose Nezavisne novine.

"Kako da to kategorišem? Deset je jako blisko, nula je stvarnost, mi smo nula, mi smo suprotnosti, mrzimo se", odgovorio je Jackman na pitanje o odnosu njegovog lika s Deadpoolom.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Objavljen trailer za novi akcioni film Brucea Willisa

Objavljen trailer za novi akcioni film Brucea Willisa

"Samo govorim iz svoje perspektive, Logan je frustriran njime, želi biti milion milja daleko od njega ili ga želi udariti šakom u glavu. Nažalost, on ne može biti milion milja daleko od njega u ovome filma, tako da ću ga vjerovatno puno udarati po glavi."

Wolverine nikada u svojoj stripovskoj historiji nije tolerisao smicalice, a kao što obožavaoci Marvela znaju, Reynoldsov Deadpool ih je pun.

S Wolverineim temperamentom i Deadpoolovom pričljivom i šašavom prirodom, ovo je dinamika koja će zasigurno donijeti mnogo humora na ekran.

Pogledajte kako izgleda teaser trailer za film koji izlazi 2024. godine:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije