Tom Cruise skokom iz aviona se zahvalio fanovima

0
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise skokom iz aviona se zahvalio fanovima
Foto: EPA-EFE / Tom Cruise se pojavio na svjetskoj premijeri nastavka 'Top Guna'

Tom Cruise poznat je po tome da na snimanjima svojih filmova ne koristi usluge dublera u opasnim scenama. To je dokazao još jednom ovih dana kada je odlučlio skočiti iz aviona, ne za potrebe snimanja filma, već kako bi zahvalio svim fanovima filma „Top Gun: Maverick“.

„Pozdrav svima, evo nas iznad predivne Južne Afrike gdje snimamo ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning’ prvi i drugi dio“, govori Cruise u kameru dok sjedi na rubu aviona iz koje se sprema iskočiti. „Nisam želio da godina završi bez da vam zahvalim na odlasku u kina i na podršci filmu ‘Top Gun: Maverick’“, prenosi Nacional.

U to trenutku kamera se okreće prema unutrašnjosti letjelice gdje vidimo Christophera McQuarriea, režisera filma „Mission: Impossible – Dead Reckoning“ a koji je ujedno scenarist i koproducent filma „Top Gun: Maverick“.

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

Tom Cruise će postati milijarder sa 60 godina?

Tom Cruise će postati milijarder sa 60 godina?

McQuarrie se zahvalio obožavateljima filma „Top Gun“ nakon čega se okrenuo prema Cruiseu i rekao „Slušaj, stvarno moramo snimati“. U tom trenutku Cruise je iskočio s letjelice i nastavio svoj govor gledajući u kameru i kamermana koji je, očigledno, skočio s njim.

„Kao i uvijek, hvala vam što ste dopustili da vas zabavimo. To je, iskreno, doživotna čast. Gubim na visini pa se moram vratiti poslu. Moramo snimati. Neka su vam praznici sigurni i sretni. Vidimo se u kinima“, zaključio je Cruise prije no što je odletio dalje.

„Top Gun: Maverick” je film s najvećom kino zaradom u ovoj godini. Zaradio je 1,4 milijarde dolara u američkim kinima od čega 718 milijuna u američkim. „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” označava povratak stare glumačke ekipe iz franšize „Nemoguća misija“ kao što su Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby i Henry Czerny. „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” početi će se prikazivati u kinima 14. srpnja 2023. dok će se drugi dio početi prikazivati 28. lipnja 2024.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije