Deen se možda vrati u Sarajevo, ovo je razlog

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Nek se ne vraća

Gogo

Pa zašto - pobogu - svaki dan tekst o Fuadu Backovicu? Kojim je on to djelom, uratkom, zasluzio? Pa, smoriste nas i boli nas ona stvar gdje ce on zivjeti. Who cares!!!

Guest

Mora daga je čokoladni šutno

Sabina Sabic

Ne vracaj se Fudo.

Dosta njega

Dajte više maknite ga s portala, kvarite i ovo malo što valja. Šta ćem na on ovamo neka ga tamo s onim crncem

da mi je da nadjem

onaj snimak kada Fudu pitaju sta mu je to, a on veli alergija - kada je operisao usne pa nas tjerao da ne vjerujemo svojim ocima... dje ces mahali.... he, he...

opari se

Moj Fudo zar si na to spao pobogu

Mrki

Božo nam je dovoljan mojne i ti Fudo .

Adi

Nestalo *** u italiji pa hoce domace

prvi

Lijepe riječi su ukras

Logićno

"Bilo je logično da ja, kao najmlađi član, nakon dva albuma i više od pet godina na sceni, krenem svojim putem i nastavim solo karijeru."

Fan

Ne dolazi bez zagondžije!

/ Najnovije