Beyonce objavila singl: Poslušajte Break My Soul i uđite u ritam ljeta

0
Radiosarajevo.ba
Beyonce objavila singl: Poslušajte Break My Soul i uđite u ritam ljeta
Foto: Instagram / Beyonce

Beyonce je objavila prvi singl sa svog novog albuma Renaissance. Pjesma nosi naziv Break My Soul i riječ je o službenom lyric videu, tako da još uvijek nema videospota.

Pop ikona je prošle sedmice objavila da će 29. jula objaviti svoj sedmi solo album - nastavak hvaljenog "Lemonade" iz 2016. godine. 

 Novosti o albumu stigle su nedugo nakon dobro provjerenog marketinškog trika, naime, Beyonce je nedavno izbrisala svoje profilne slike sa zvaničnih naloga na društvenim mrežama. Ovim potezom, bivša članica grupe Destiny's Child, označila je novi početak svoje muzičke karijere i zaintrigirala javnost.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Na profilnim stranicama na društvenim mrežama, tačnije putem Instagram i Twitter profila, 20. juna Beyonce je obavijestila fanove da će novi singl biti objavljen u ponoć.

Lyric video za "Break My Soul" izdan je dva sata ranije, a pjesma je prije Youtube-a predstavljena na streaming servisu Tidal koji je u vlasništvu Jay-Z-ja.

"Break My Soul" je najava novog albuma, a po svemu sudeći bit će tu i housea, dancea i disca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije