Beyonce - Be Alive

0
Radiosarajevo.ba
Beyonce - Be Alive
Foto: Instagram / Beyonce
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Beyonce Giselle Knowles-Carter je američka pjevačica, kompozitorica i glumica profesionalno poznata kao Beyonce, čiji rad pratimo od početka 90-ih i angažmana u projektu Destiny's Child. Nakon 20. godina vrlo uspješne solo karijere, 40-godišnja gospođa koja je osvojila rekordnih 28. Grammy nagrada je u petak (12.11.2021) objavila singl Be Alive. Pjesma će se naći na soundtracku biografske drame King Richard, filma koji govori o Richardu Williamsu, ocu poznatih teniskih sestara Williams, Sereni i Venus.

Obzirom da se pjesma može čuti na odjavnoj špici filma u kojem glavnu ulogu tumači Will Smith, a koji će imati premijeru u petak 19.11.2021. godine, Beyonce će svojoj bogatoj muzičkoj karijeri imati priliku pridodati i nagradu filmske akademije, Oscar.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/pratite-uzivo-hitnu-sjednicu-skupstine-ks-obratio-se-admir-katica-o-sigurnosti-u-sarajevu/539181?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije