"Alien" se vraća i izgleda jezivo, mračno i opasno!

Radiosarajevo.ba
"Alien" se vraća i izgleda jezivo, mračno i opasno!
Fanovi naučne fantastike uskliknuli su od oduševljenja ovog Božića, nakon što nas/ih je 20th Century Fox obradovao trailerom za novog – Aliena!

Trailer za Alien: Covenant je mračan i zastrašujući uvid u novi film franšize koja traje već 37 godina.

Covenant je nastavak filma Prometheus iz 2012. (što znači da se radi o prequelu, tj. priči koja je prethodila kultnim filmovima sa Sigourney Weaver), a i ovaj potpisuje Ridley Scott.

Ako je suditi prema traileru, Covenant se vraća dobroj, staroj formi Aliena, nudeći nam horor koji je nedostajao Prometheusu. Scena s tuširanjem dovoljna je da vas „zaboli stomak“ i vraća nas u vrijeme briljantnih „strahova“ iz starih horor priča, poput Psiha, Isijavanja i sl.

Alien: Covenant je šesti dio franšize, a u ovom dijelu vraćaju se zvijezde Prometheusa: Michael Fassbender, Noomi Rapace i Guy Pearce; priključit će im se i Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir i James Franco.

Film izlazi 19. maja, a najavljuje nam vrhunsku SCI FI godinu, s novim iznenađenjima iz Marvela, novim Bladerunnerom, Star Warsom...

Uživajte u traileru:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije