Vrhunski Klasovi proizvodi na policama Mercatora

Promotivni tekst
Vrhunski Klasovi proizvodi na policama Mercatora
PrtScr / Klas

Kao uvijek do sada, Mercator radi niz aktivnosti usmjerenih na stvaranje pozitivnog imidža domaćih proizvoda i dodatno učvršćuje saradnju sa domaćim proizvođačima, te radi na promociji i podršci domaće proizvodnje. Svoje odjele za pekarske i slastičarske proizvode ispunili smo vrhunskim proizvodima tvornice „Klas“.

Upravo „Klas“ je jedan od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača raznih pekarskih proizvoda, čije proizvode koristi veliki broj domaćinstava u Bosni i Hercegovini. Dugogodišnja tradicija proizvodnje, rezultirala je vrhunskim kvalitetom i pronašla put do velikog broja kupaca. Savremen i automatiziran proces proizvodnje, tradicija, nedostižno iskustvo, široki asortiman proizvoda i njihov vrhunski kvalitet, te povjerenje i zadovoljstvo potrošača, formula su uspjeha ove kompanije.

Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu svojih proizvoda Klas uživa veliko povjerenje svojih vjernih potrošača. Na policama Mercatora svi kupci mogu pronaći najbolji asortiman raznih vrsta hljebova, uvijek svježe pecivo i kolače. Pored Klasovih proizvoda na našim policama imamo i hljeb iz vlastite pekare i to bezglutenski hljeb, hljeb bez brašna ili sa dodatkom spelte ili brusnice.

Prateći najnovije svjetske trendove, na našim policama ćete pronaći zdrava peciva, peciva za fitness i zdravu hranu i svakodnevno radimo na tome da našu široku ponudu i dodatno poboljšamo. Jer na našem odjelu pekare sve je „Dnevno svježe, uvijek svježe“.

Ukuse tradicije svi naši kupci mogu pronaći i na odjelu slastica gdje se nalaze dobro poznati kolači, tradicionalne hurmašice, tulumbe, baklave, ružice, sitni kolači i dr. Uvijek svježa, pripremljena tako da zadovoljavaju čak i najviše pekarske standarde, Klasova peciva osvojiti će vas zavodljivim mirisima i bogatim okusom, te pružiti vašim čulima razlog za zadovoljstvo.

Zato potražite slasne Klasove pekarske i slastičarske proizvode, kao i proizvode iz vlastite pekare, na policama Mercatora i prepustite se vrhunskom gastronomskom užitku. Jer upravo ti proizvodi su tradicija na vašem stolu ali i idealni proizvodi za savremeni način prehrane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije