Kupovinom Klasovog hljeba pomažete kupovinu dijagnostičkog 4D ultrazvuka

Sponzorisani tekst
Kupovinom Klasovog hljeba pomažete kupovinu dijagnostičkog 4D ultrazvuka
Foto: AS Holding / Klasova kampanja Širimo ljubav

Kompanija Klas d.d. iz Sarajeva ovog mjeseca počela je sa kampanjom Širimo ljubav koja će trajati do septembra mjeseca 2019. godine. Cilj ovog društveno odgovornog poteza jeste osigurati kupovinu dijagnostičkog 4D ultrazvuka za Opću bolnicu 'Prim.dr Abdulah Nakaš' Sarajevo kako bi se trudnicama osigurala kompletna briga, dijagnostika i najsavremenije praćenje trudnoće.

"Klas Sarajevo ima obavezu da kao društveno odgovorna kompanija, u skladu sa svojim mogućnostima, podrži zajednicu u kojoj živi i radi već 117. godina. Pored svih drugih aktivnosti na ovom polju, Klas je odlučio da doprinese boljoj zdravstvenoj brizi za buduće roditelje s područja Kantona Sarajevo. Zadovoljstvo nam je što možemo pomoći da generacije koje dolaze imaju bolju zdravstvenu njegu", istakao je Boris Brković, direktor kompanije Klas d.d.

Kupovinom Klasovog polubijelog hljeba u Kantonu Sarajevo, dio prihoda od prodaje izdvojit će se za nabavku neophodnog dijagnostičkog 4D ultrazvuka za Opću bolnicu 'Prim.dr Abdulah Nakaš' Sarajevo, za njihov ginekološko akušerski odjel.

Iz Opće bolnice 'Prim.dr Abdulah Nakaš' naveli su, da bi nabavkom najsavremenijeg 4D ultrazvuka za trudnice poboljšali dijagnostiku, jer se uz pomoć moderne tehnologije sa velikom preciznošću može vidjeti da li je beba zdrava ili ima nekih promjena.

"Ovim aparatom ljekari mogu vidjeti i pratiti sve važne parametre koji će im pomoći da donesu ispravnu dijagnozu na vrijeme. Za buduće mame i bebe želimo samo najbolje. Vjerujemo da će ovom kampanjom građani još jednom dokazati da su odgovorni, humani i spremni pomoći", istakao je direktor bolnice prim.dr. Zlatko Kravić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije