Violeta obojila Roditeljsku kuću u ljubičasto

0
Radiosarajevo.ba
Violeta obojila Roditeljsku kuću u ljubičasto
Foto: Violeta / Violeta obojila Roditeljsku kuću u ljubičasto

Kada spomenemo Roditeljsku kuću u Sarajevu automatski nam pada na pamet osmijeh djeteta, velika borba njenih stanovnika, hrabrost i neviđena snaga. Uvijek se sjetimo najhrabrije djece u Bosni i Hercegovini, djece oboljele od raka.

Da bi Roditeljska kuća bila ugodno, sigurno i lijepo mjesto za život, za borbu, odmor i još million drugih životnih situacija zaslužni su mnogi dobri, humani i ljudi velikog srca.

Zaslužne su, također, mnoge društveno odgovorne kompanije koje svojim donacijama pomažu i omogućavaju da Roditeljska kuća funkcioniše, da su njena vrata uvijek otvorena za najsnažniju djecu na svijetu.

Violeta obojila Roditeljsku kuću u ljubičasto - undefined

Foto: Violeta: Violeta obojila Roditeljsku kuću u ljubičasto

Jedna od takvih kompanija je i Violeta, koja je tokom godina pružila pomoć mnogim udruženjima, a sada je stala i uz Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljsku kuću.

Naime, oni su odlučili da na duži vremenski period opskrbljuju Roditeljsku kuću higijenskim potrepštinama, svim onim što je potrebno porodicama da bi njihov drugi dom bio blistav, mirisan i najugodnije mjesto za život tokom najtežih dana u njihovim životima.

Saradnja sa Violetom i dugotrajna pomoć koju nam nude je zaista nešto vrijedno za nas i naše porodice, jer potrebno je dosta truda i sredstava da bismo obezbijedili sve ono što treba da jedan dom opstane. Zahvalni smo Violeti na podršci i što stoje na raspolaganju za pomoć svima onima kojima je pomoć potrebna“, rekao je Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije