Uoči derbija: Igrači FK Sarajevo i FK Željezničar posjetili BBI banku

Radiosarajevo.ba
Uoči derbija: Igrači FK Sarajevo i FK Željezničar posjetili BBI banku
Foto: BBI / FK Željezničar i FK Sarajevo u posjeti BBI Banci
BBI banka potpisala je ugovor o nastavku saradnje i podrške FK Sarajevo i FK Željezničar, a danas su predstavnici i igrači ova dva kluba posjetili BBI banku i njene zaposlenike i najavili održavanje sarajevskog derbija u nedjelju 15. aprila.

"Očekivanja su velika iz jedan i za drugi klub budući da ova utakmica znači titulu. Vidjet ćemo šta će se desiti u nedjelju. Ne odlučuje ni mjesto na tabeli niti bilo šta drugo, to je utakmica u kojem rezultat može odrediti samo jedan potez. Koristim tako ovu priliku da pozovem sve navijače da nas podrže i da to ponovo bude praznik za ovaj grad“, kazao je Krste Velkoski, kapiten Sarajeva.

Iz protivničke ekipe najavljuju da će u nedjelju dati svoj maksimum:

"Nadamo se korektnoj utakmici. Kao što je već rečeno, derbi je fudbalski praznik u državi. Također koristim ovu priliku da pozovem sve navijače da nas podrže, a mi obećavamo da ćemo dati svoj maksimum“, kazao je Haris Hajdarević, igrač Željezničara.

Direktorica marketinga i komunikacija FK Sarajevo Anela Potura istaknula je:

"FK Sarajevo je itekako zadovoljan saradnjom sa BBI bankom. Tim povodom, želimo da vam se zahvalimo što ste primjer drugima kao kompanija koja je društveno odgovorna. U odnosu na druženja koja FK Sarajevo i FK Željezničar često zajednički organizuju, ovo je drugačije, budući da je ovo prvi put da zajedno dođemo u prostorije kompanije koja je zajednički partner.“

Povodom predstojećeg derbija predsjednik Uprave BBI banke Amer Bukvić izjavio je:

"Kada igraju Sarajevo i Željo, BBI banka je uz oba kluba, jer bez obzira na to ko odnese pobjedu, BBI banka je pobjednik“.

Emir Dobrača, marketing menadžer FK Željezničara zahvalio se menadžmentu i svim zaposlenim BBI banke.

"Drugu godinu zaredom se uspješno odvija partnerstvo između BBI banke i FK Željezničar. Ove godine će FK Željezničar uzeti učešće sa tri projekta na Sarajevo Business Forumu“.

Bordo klub dočekuje Željezničar na Koševu u nedjelju, 15.4. 2018. sa početkom u 16.30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije