U Sarajevu otvorena nova dm prodavnica

Promotivni tekst
U Sarajevu otvorena nova dm prodavnica
Dm drogerie markt / Vrijedna donacija

U novom tržnom centru Bingo koji je u Sarajevu, na adresi Džemala Bijedića 160, otvoren danas, vrata za svoje kupce otvorila je i 77. dm prodavnica u BiH.

Početak rada na još jednoj adresi u Sarajevu, kompanija dm je obilježila društveno odgovornim angažmanom u lokalnoj zajednici te je Domu zdravlja Novi Grad uručena donacija u vidu zaštitne opreme u vrijednosti od 5.000 KM. Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a uručila je ček donacije direktorici OJ Doma zdravlja Novi Grad prim. dr. Merimi Pašić.

„Donacija dm-a nas je veoma obradovala i znači nam zaista mnogo, posebno u ovim vremenima. Kompaniji dm želimo mnogo uspjeha u daljem radu i nadam se da ćemo i u budućnosti uspješno sarađivati“, izjavila je direktorica OJ Doma zdravlja Novi Grad prim. dr. Merima Pašić.

Povodom otvorenja, u periodu od 12.9. do 26.9.2020. dm je za sve kupce osigurao i vrijednu nagradnu igru: Svakom kupovinom u ovoj prodavnici kupci stiču pravo učešća, a najsretnije očekuje: mašina za pranje suđa gorenje kao prva nagrada, mikrovalna pećnica gorenje kao druga nagrada, dok ostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

„U našoj novoj, moderno opremljenoj dm prodavnici nudimo bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih i svjetskih brendova. Sretni smo što smo našim kupcima u Sarajevu osigurali mogućnost da proizvode koje nudimo potraže i u novootvorenom TC Bingu. Kao što je to i inače praksa, otvorenje smo obilježili i donacijom lokalnoj zajednici koja će biti od velike koristi medicinskim radnicima, koji su najviše izloženi koronavirusu“, kazala je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a i dodala kako prodajna mreža ove kompanije u Sarajevu sada broji 16 dm prodavnica.

Početak rada još jedne dm prodavnice protekao je uz brojne pogodnosti za kupce koji su na dan otvorenja imali priliku iskoristiti posebnu ponudu 1+1 gratis proizvoda, kao i 15% popusta na ukupnu kupovinu do 14.9. Za svaku kupovinu dm je na otvorenju poklanjao ceker, a kupci s računom u iznosu od 70 KM i više na poklon su dobijali dm peškir, dok su za kupovinu u iznosu od 30 KM i više nagrađeni malim znakom pažnje.

Radno vrijeme dm prodavnice u sarajevskom TC Bingo, na adresi Džemala Bijedića 160, je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, a nedjeljom od 10 do 18 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije